BIRDS & ANIMAL Handopfokvoeder

Birds & Animal handopfokvoeder is een nieuwe complete voeding voor nestvogels. Het betreft een combinatie van hoogwaardige ingrediŽnten en een evenwichtige samenstelling, zodat nestvogels vanaf het moment dat ze uit het ei komen totdat ze zelfstandig voedsel tot zich nemen optimaal worden gevoed.

Dit handopfokvoeder heeft een evenwichtige samenstelling en alle nutritiŽnten (eiwitten, vetten, mineralen en aminozuren) zijn in de juiste hoeveelheid en verhoudingen aanwezig. Het heeft een hoge voedingswaarde en vermindert het aantal voederbeurten.

Gebruiksaanwijzing

Meng het opfokvoer met heet water en laat het geheel afkoelen tot 40-42 graden. De puree is nu gereed en kan met een spuit of met een lepel worden toegediend. De meeste nestvogels hebben per maaltijd 10 tot 12% van hun eigen lichaamsgewicht nodig. Pas de hoeveelheid voer aan aan de behoefte van de vogel. Voor gebruik altijd eerst het lepeltje of spuitje waarmee u de jonge vogels voert reinigen en desinfecteren. Verwijder na het voederen altijd gelijk de voedselresten. Houdt bij bereiding van het voer onderstaande tabel aan. De hoeveelheden zijn afhankelijk van leeftijd (in dagen) en gewicht van de vogel.

Aanmaakformule

Leeftijd in dagen

0-2 dagen 1 deel voeding 6 delen water
2-5 dagen 1 deel voeding 2-3 delen water
5-spenen 1 deel voeding 1,5-2 delen water

Birdmix Voedingssupplement Pellet Papegaai Papegaai die veren plukt Oorzaak plukkende papegaai Parkiet Kanarie Voeding voor vogels Papegaai verenplukken Plukkende papegaai Lori food Voer voor lori's Broedconditie Kweken Parkiet verenplukken Plukkende Parkiet Pellets Papegaai Conditie Conditie Papegaai Verenplukken Oorzaak verenplukken