BIRDS & ANIMAL Loriefood

Birds & Animal loriefood is een lichtverteerbare voeding, rijk aan hoogwaardig plantaardig en dierlijk eiwit. Alle noodzakelijke vitamines en mineralen zijn specifiek afgestemd op de behoefte van deze vogels.

Birds & Animal loriefood is een volledig vogelvoer. Ze brengen alle noodzakelijke elementen aan die noodzakelijk zijn voor een evenwichtige en gezonde voeding. Extrusie is een modern fabricatie procédé, waarbij door toevoeging van water en stroom de voedingselementen kortstondig gekookt worden. Hierbij worden de voedingsstoffen ontsloten en beter beschikbaar voor de vogels. Het voedsel wordt beter verteerbaar voor de vogels. Door de hoge temperatuur tijdens het extrusieprocédé (meer dan 150ºC), wordt het grootste deel van de kiemen gedood. Hierdoor vermindert de kans op infecties.

Het voer kan droog en in papvorm gevoerd worden. Gemengd met gepureerd fruit wordt het graag gegeten door de vogels.

Birdmix Voedingssupplement Pellet Papegaai Papegaai die veren plukt Oorzaak plukkende papegaai Parkiet Kanarie Voeding voor vogels Papegaai verenplukken Plukkende papegaai Lori food Voer voor lori's Broedconditie Kweken Parkiet verenplukken Plukkende Parkiet Pellets Papegaai Conditie Conditie Papegaai Verenplukken Oorzaak verenplukken